NO
EN
  • Sortsvelger
  • Aktuelt
  • Sortsutvikling
  • Utviklingsprosjekter
  • Om Graminor
  • Aktuelt
  • Sortsvelger
  • Utviklingsprosjekter
  • Sortsutvikling
  • Om oss
Meny
Søk
19. nov 2024

MATHVETE: Tilpasninger i den norske verdikjeden for mathvete for å oppnå god bakekvalitet og høy norskandel i et utfordrende klima

Tilpasninger i den norske verdikjeden for mathvete for å oppnå god bakekvalitet og høy norskandel i et utfordrende klima.  Prosjektet har hatt som hovedmål å øke produksjonen av norsk mathvete […]

19. nov 2024

vPheno: Større avlingsframgang i norsk kornforedling gjennom pålitelig og high-throughput fenotyping

Større avlingsframgang i norsk kornforedling gjennom pålitelig og high-throughput fenotyping (virtual phenomics; vPheno). Prosjektet har som mål å effektivisere, og øke presisjonsnivået i arbeidet med å foredle nye plantesorter, ved å ta […]

19. nov 2024

EXPAND: Nye genomiske verktøy i foredlingen av brødhvete med god bakekvalitet

Nye genomiske verktøy i foredlingen av brødhvete med god bakekvalitet. Prosjektet har som mål å implementere nye genom-baserte foredlingsverktøy som kan effektivisere Graminors hveteforedlingsprogram. Resistens mot aksgroing vil bli brukt […]

11. nov 2024

Norsk malt, humle og urter – smaken av norsk øl

Det overordnede målet for prosjektet «Norsk malt, humle og urter – smaken av norsk øl» er å samle gammel og ny kunnskap om råvarer for produksjon av norsk øl. Prosjektet […]

Graminor AS

Hurtignavigasjon

Bjørke Gård,
Hommelstadvegen 60,
2322 Ridabu
Avd Njøs,
Njøsavegen 5,
6863 Leikanger
Nyheter Sortsvelger Forskningsprosjekter
Om Graminor Sortsutvikling English version
Personvern og cookies Cookie settings
Nettsider av Webtron